Share this content on Facebook!
12 Mar 2017
Om du vill veta hur du gör dina naglar finare och längre så finns det ett antal tips. Vill du få långa fina naglar, men har ingen lust att vänta på att de ska växa dit självmant, kan du använda nagelförlägning. Har en nagel gått sönder är detta ett ypperligt sätt att ersätta den snabbt. Nu kommer nagelförlägning till sin absoluta rätt. Du kan välja mellan olika alternativ såsom akrylnaglar eller gelnaglar. Denna artikel kommer att introducera dig till gelnaglar, som ökar i popularitet mycket snabbt.

Dessa typer av naglar är mycket spännande. En gelnagelkit består av ett antal olika delar, och de omfattar gelborstar, tips, buffertar, filer, UV-ljus, rengöringsmedel, våtservetter och mer. Alla verktyg som är avsedda att utföra tre grundläggande funktioner.

Att forma dem.

Verktyg som filar och tips kan användas till att forma nageln som gel spik botemedel. Ansökningsprocessen gel spik är ett snabbt och enkelt. Starta genom att tillämpa det första lagret och forma det följaktligen. Ge det tre till fyra minuter för att bota innan det andra lagret. Igen, forma nageln samtidigt som du applicera gelen. Efter ansökan av det tredje lagret är gel spiken klar. Hela processen tar ca 20 minuter eller så.

Forma och polera.

När de torkat kan du gå loss med nagelfilen. Gelnaglar har en naturligt glansig look. En snabb polering är allt som behövs för att göra naglarna ser helt naturliga ut. För att forma och jämna kanterna kan du använda en vanlig nagelfil. En god idé är att göra naglarna lite längre än vad du vill ha dem så att du kan korrigera eventuella misstag senare.

Rengöring.

Du kan använda olika medel eller vindrutetorkare att rensa bort gel naglar eller ta bort lager så att du kan bygga naglar.

Ovanstående 3 delar är det som skapar dina nya fina naglar. Kom ihåg att förbereda dina naglar innan du applicerar gel. Tvätta dina naglar och ta bort all smuts. Torka dem före den faktiska tillämpningen av gel. Deras främsta styrka är att de är väldigt lätt att applicera, och processen går snabbt. För dem som har bråttom, är detta den perfekta lösningen. Det blir inte heller kladdigt efter.

Är du en person som tuggar på sina naglar är det en bra tid att lägga av nu. Det spelar ingen roll vilken nagelförlängning metod du väljer om du har denna otäck vana. Oavsett så kommer du skada dina nya naglar. Det hela kan faktiskt bli värre om du använder någon form av konstnaglar och råkar få i dig gel eller lim i munnen.

Men om du kan hålla dina tänder från naglarna, erbjuder gelnaglar en bra lösning för en upptagen dam.