Share this content on Facebook!
07 Feb 2015


Vill du hitta bra krämen mot torr hud finns det några saker du ska hålla utkik efter. Handkräm finns det både bra och dålig. Vi listar de saker du vill ha i varan du ska köpa, samt de du absolut inte vill ha. De du inte vill ha är följande. Källor överensstämmer inte alltid.Detta leder oftade till förvirring. Den senaste forskningen i ämnet rekommenderar följade. Det finns dermatologer och andra läkare som är i framkant av anti-aging teknologi, men många av dem är fortfarande i den mörka medeltiden. Visste du att fuktkräm faktiskt kan hålla tillbaks hudens ålderstecken? Om det innehåller fel ingredienser, kommer inte det ens återfuktar.

Den bästa handkrämen för torr hy innehåller inte vaselin, mineralolja eller paraffin, eftersom dessa ingredienser inte är fuktgivande. De avvärjer fukt. Något som däremot hjälper är kreatinprotein. Vaselin i rikliga doser stör hudens naturliga föryngringsprocess. Ändå är det den vanligaste ingrediensen i hand och body lotion. Näst vanligaste är mineraljolja, vilket är nästan lika illa. Bägge dessa kommer från råolja. De lämnar en tjock hinna på hyn, eftersom hudens celler inte kan absorbera dem. Det du ska kika efter är kreatin. Kreatinet kan dock variera i kvalité. Viss keratin är denaturalized. Så är det inte lika fördelaktigt. Du måste jämföra etiketterna eller leta efter ett företag som innehåller "Funktionella Keratin" i sina produkter.

Kreatin har förbättrat hudens fuktighet med över 20% i kliniska undersökningar. Efter 18 dagar förbättras det faktiskt hudens förmåga att behålla fukt. Frivilliga i den ursprungliga undersökningen hade tvättmedel-relaterade dermatit, mer känd som dishpanhänder. Efter bara några veckor, hade tillståndet förbättrats dramatiskt. Ett antal anti-agingfördelar sågs också. Det normala är att omsättningshastigheten huden har blir långsammare med åldern. Försöken visade en ökning med 160% i huden-cells omsättningshastighet efter tre dagar. Detta indikerar att hudens celler använder proteinet för att göra nya. Den bästa handkrämen för torr hy innehåller också coenzym Q10. Det har visat sig minska torrhet i solskadad hud med 26% under loppet av 6 veckor. Det finns inga studier om lotion som innehåller både Q10 och funktionell keratin, men jag kan bara föreställa mig att de tillsammans skulle vara ännu mer effektiva än de är separat. Dessa tips är de grundläggande. Du kan berätta för dina vänner eller hålla det som din egen lilla hemlighet. Ingen kommer att kunna gissa din ålder genom att titta på dina händer.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: