Share this content on Facebook!
04 Jan 2015


En av de bäst säljande hudvårdsprodukter mot acne heter Proactive. En stor anledning till dess framgångar är det faktum att många kändisar ställt sig bakom produkten och gör reklam för den, det är dock inte enda anledningen.

1995 Beslutade Dr Kathy Fields och Dr Katie Rodan, som är bägge utbildad hudläkare vid Stanford University, det fanns ett behov på marknaden för en effektiv, kosmetiskt acceptabel ny hudvårdsserie mot acne. Proaktive föddes på baksidan av ett koncept för behandling av hela det smittade området av huden, snarare än bara enskilda fläckar eller finnar.

Namnet Proactiv kom eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills acne har försvunnit, och sedan fortsätta att behandla frisk hud för att förhindra att acne återvänder. Det handlar alltså om ett förebyggande av problem, vilket var något av en revolution inom acnebehandling.

Omdömena om denna produkt som går att hitta på Internet är oftast antingen väldigt positiva eller negativa, det finns inte många som är ett mellanting. Anledningen till detta är att granskarna inte kan göra något men rapport om sina egna erfarenheter med medicinering, som snedvrider någon objektivitet som de försöker upprätthålla. Allmänhet du kommer att läsa ett stycke som säger "proaktiv akne grädde är den bästa behandlingen någonsin", eller ord om detta, eller alternativt du kommer att läsa "proaktiv akne grädde suger och är ett totalt slöseri med pengar". I verkligheten, både dessa citat är rätt och båda av dem är fel. Proaktiv är inte "bästa behandlingen någonsin", även om det är mycket bra och fungerar mycket bra för många av er, varken gör det "suger och är ett totalt slöseri med pengar", även om det finns vissa människor det kommer inte att fungera.

Så för att komma tillbaka till den ursprungliga frågan, kommer proaktiv verkligen fungerar för dig? Svaret är ja, nej, kanske - du ser det finns inget sätt att berätta hur väl någon acne medicin kommer fungera om du prova det på din egen hud. Alla patienter är olika, och alla svarar olika på olika behandlingar.

Enligt min erfarenhet fungerar det väl på de flesta som provar det, inklusive jag själv.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: