Share this content on Facebook!
01 Jan 2015

Yoga betyder gemenskap av själ samt kropp. Målet med träningen är att uppnå moksha - ultimat. Mitt syfte är att eliminera den felaktiga uppfattningen att yoga är för äldre och sjuka. Att börja med yoga i tidig ålder är att föredra eftersom kroppen då är väldigt flexibel. Som ordspråket säger "det är bättre att förebygga än att bota". Även yoga hjälper i behandling av olika typer av sjukdomar, är det inte det enda målet.

Gamla läromästare som Patanjali har gjort mänskligheten känner att yoga är en vetenskap som är praktisk och användbar med garanterad tillväxt nå alla nivåer av människaexistensen - fysiska, mentala, känslomässiga, fysiologiska och andliga. Patanjalis enda princip är att flytta från en medlemsstat till ett tillstånd av inga åtgärder.

Den gamla konsten att yoga säger att ett tomt sinne är seminariet av Gud. Läkemedelskonsten har gjort stora framsteg genom historien. Så, metafysik, fysik, kemi, människans fysiologi och idrottsmedicin. Yoga handlar framför allt om praktik, det har dock börjat användas av människor som inte riktigt förstår djupet utan använder denna vetenskap endast väldigt ytligt.

Du kanske undrar: "Jag vet några asanas (ställningar), Bandha (neuro-muskulära lås), mudras (gester) och kriya (rening tekniker) när jag tränar, alla jag känner är avslappnad och ljus" är deras oförmåga att… delta i en djupare nivå, som blockerar möjligheten av yoga som tar dig bortom avkoppling och en känsla av lätthet. Jaken på de materialistiska sakerna och brådskan att tjäna mer än de behöver senaste bilarna och mobilerna har blivit så upptagen att du glömmer att varje andetag vi är närmare döden.

Yoga-och wellness trivs i Dubai - och i desperat behov av samhället, såsom fetma och diabetes är att nå höga nivåer i denna region (en olycklig tendens resultatet av västra påverkan). De olika köpcentrum och galleriorna är mer än imponerande, men tyvärr också fulla av oändliga möjligheter att fylla i bearbetade livsmedel. Att yoga har blivit så pass populärt här var väldigt trevligt att höra samt se.

Till sist åt jag middag på en mycket populär restaurang här. I de senaste timmarna tog jag i all den enorma energi som jag har fått under de föregående dagarna. På väg hem på resan tänkte jag konstant om när jag kunde komma tillbaks hit igen

Jag beslutade att starta denna grupp för att öka medvetenheten om Yoga i Dubai. Det är en kraftfull form av yoga med utmärkande resultat, men medvetenheten kallas yoga. Så vill du uppleva ditt väsen, lära sig hur man kommer åt ditt neutrala sinne, har laxermedel negativa känslor en fysisk kropp stark och frisk, sedan ditt instrument. Alla grupper är olika men samtliga slutar med meditation. Yoga är för alla, oavsett om du är proffs eller nybörjare.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: